Tveka inte att kontakta oss!

info@lobopm.se

Kontakta oss gärna på e-post när du vill fråga om något. Vill du helst prata i telefon så meddela gärna det så ringer vi upp dig.

De flesta av våra tjänster inom trädgårdstjänster är berättigade till skattereduktion, det så kallade RUT-avdraget. De möjliggör en reduktion på 50% av arbetskostnaden.

De flesta av våra tjänster inom trädgårdsskötsel är berättigade till skattereduktion, det så kallade RUT-avdraget. Det innebär att du kan få ett avdrag på 50% av arbetskostnaden. Här jobbar vi oftast på löpande räkning men vill du kan vi komma överens om ett fast pris. För arbeten på löpande tillkommer alltid en resekostnad och administrationsavgift.

För trädgårdsanläggning gäller att vi jobbar mot en offert. Om du redan vet vad du vill göra för förändringar i din trädgård är våra offerter kostnadsfria. Här kan det i vissa fall ges möjlighet till skattereduktion, men då i form av ROT-avdrag. Är du osäker på vad du kan och vill göra i din trädgård rekommenderar vi vår tjänst Trädgårdspromenad.

Trädgårdspromenaden innebär att vi träffas i er trädgård och tillsammans tittar vi på olika lösningar och möjligheter som ni senare kan tänka vidare kring. Vid ett sånt besök har du som kund ansvar för att anteckna och ta fram en ritning över trädgården att skissa i. Ritningen är inte nödvändig men man har mycket glädje av den vid en trädgårdspromenad. Som i allmänhet brukar ta mellan 1 och 2 timmar.

 

Följ oss på sociala medier!