Tveka inte att kontakta oss!

info@lobopm.se

Kontakta oss gärna på e-post när du vill fråga om något. Vill du helst prata i telefon så meddela gärna det så ringer vi upp dig.

De flesta av våra tjänster inom trädgårdstjänster är berättigade till skattereduktion, det så kallade RUT-avdraget. De möjliggör en reduktion på 50% av arbetskostnaden.

De flesta av våra tjänster inom trädgårdsskötsel är berättigade till skattereduktion, det så kallade RUT-avdraget. Det innebär att du kan få ett avdrag på 50% av arbetskostnaden. Här jobbar vi oftast på löpande räkning men vill du kan vi komma överens om ett fast pris. För arbeten på löpande tillkommer alltid en resekostnad och administrationsavgift.

För trädgårdsanläggning gäller att vi jobbar mot en offert. Om du redan vet vad du vill göra för förändringar i din trädgård är våra offerter kostnadsfria. Här kan det i vissa fall ges möjlighet till skattereduktion, men då i form av ROT-avdrag. Är du osäker på vad du kan och vill göra i din trädgård rekommenderar vi vår tjänst Trädgårdspromenad.

Trädgårdspromenaden innebär att vi träffas i er trädgård och tillsammans tittar vi på olika lösningar och möjligheter som ni senare kan tänka vidare kring. En sådan promenad brukar i allmänhet ta mellan 1 och 2 timmar.

 

Trädgårdsskötsel  625 kr

Trädgårdsanläggning Offert

Trädgårdspromenad 1825 kr

Bortforsling av material/per släpkärra 500 kr

Tippavgift 450 kr

Framkörningsavgift Linköpings tätort 200 kr

Framkörningsavgift/mil utanför Linköpings tätort.  100 kr

Administrationsavgift 49 kr

Ett grundpris för ett timmes jobb inom trädgårdsskötsel skulle alltså bli 561,5 kr om det utförs på löpande räkning i Linköpings tätort. Om vi gör ett jobb som tar 4 timmar blir priset istället 375kr/tim. Ju fler timmar ju billigare timpris alltså. Detta prisexempel förutsätter en skattereduktion.

Läs mer om ROT och RUT på www.skatteverket.se

I priserna ovan är moms inräknad. Eventuell skattereduktion är inte inräknad.

Följ oss på sociala medier!