Tveka inte att kontakta oss!

info@lobopm.se

Står du i begrepp att bygga nytt hus?

Att få ett helt nytt stycke mark att omvandla till trädgård med allt vad det kan innehålla kanske mest är en rolig sak. Men att i det läget rådgöra med en erfaren trädgårdsanläggare och trädgårdsmästare för att få en bra och genomtänkt lösning som håller och fungerar i många år är en klok investering. 

Har du köpt en trädgård och inte vet vad du vill göra? Vilka växter som är något att satsa på eller om det inte är lika bra att bara göra gräsmatta av allting?
Kolla med oss först. Många gånger går det att hitta bra lösningar och vägar att komma framåt bara genom att träffas och tillsammans titta på trädgården.

Vill du ha ritningsförslag med växtlistor och skötselplaner så löser vi det också.

Växtförslag

Här kan vi vara en hjälp till att förverkliga dina trädgårdsdrömmar med att ta fram växter som passar på den plats du vill ha dem. Saker som kan spela in är väderstreck, jordtyp, soligt, skuggigt osv.

Trädgårdsdesign

När du är ute efter den större trädgårdsförvandlingen. Vi träffas och i återkommande dialog arbetar Lobo fram en ritning med de förändringar du vill åstadkomma. Denna är lämplig för nybyggen och större trädgårdsomvandlingar. 

Skötselplan

För att bibehålla sin nya trädgård eller rabatt är det bra att veta hur man sköter den på bästa sätt. Det är inte alltid det enklaste och då kan vi arbeta fram en skötselplan där vi beskriver vad som är lämpligt och när det är lämpligt att utföra de olika sysslorna.

Trädgårdspromenad

Känner man sig osäker på vad man egentligen vill och bara behöver någon att tänka högt med föreslår vi en trädgårdspromenad där vi kommer ut till dig och går runt i trädgården och pratar om möjligheter som finns och vad man egentligen vill att trädgården ska vara för en.

Följ oss på sociala medier!